Vacature


Huisartenpraktijk Nieuwenhoven is op zoek naar een nieuwe collega (18/02/2021)

Wij zijn een groeiende multidisciplinaire praktijk in Sint-Pieters-Leeuw (Impulseo gebied), www.nieuwenhoven.be, waar we met 2 huisartsen, 2 haio’s, 3 psychologen, 1 diëtiste, een gezondheidscoach en een secretaresse samenwerken. We zijn op zoek naar een enthousiaste arts om zo snel mogelijk ons team te versterken. We werken volledig elektronisch met CareConnect en elektronische agenda. Er is regelmatig overleg tussen de verschillende artsen in de praktijk. Er is een goed georganiseerde weekwacht met collega-artsen uit Sint-Pieters-Leeuw. De weekendwacht wordt georganiseerd via de wachtpost van Artsenkring Zennevallei. Je kan ons bereiken via eb.nevohnewuein@ofni of 0485/509065(Siegfried Geens).


Stagiaire(18/02/2021)

Ben je momenteel de opleiding medisch secretariaat aan het volgen via voortgezet onderwijs, in thuisstudie of in groepslessen en moet je een stage plannen?

Dan kunnen wij je helpen.

We begeleiden graag gemotiveerde stagiairs(es), die kunnen werken in ons enthousiaste team. Tijdens deze stage kan je de theorie uit de lessen omzetten in de praktijk. Je leert er hoe je vlot meedraait op een medisch secretariaat. Je zal telefoons beantwoorden, afspraken maken en de dokters administratief ondersteunen. 

Deze boeiende stage zal je CV nog sterker maken. Veel secretariaten zijn immers op zoek naar kandidaten die al over een eerste relevante praktijkervaring beschikken. Door de stage neem je dus een voorsprong op andere sollicitanten.

Ben jij geïnteresseerd in deze stageplaats? Neem dan snel contact op met het secretariaat (Contactpersoon: Caroline Couvreur)  via het nummer +32 (0)2 377 51 78.